Bestel gas

Wacht niet tot het te laat is: bestel een nieuwe levering gas wanneer de meter 20-25% aangeeft.

Ontvang uw offerte online

  • Offerte 100% gratis.
  • Gedetailleerde en nauwkeurige offerte.
  • Antwoord binnen de 24 uur.
Vul het formulier in

Hoe kan men het peil van zijn tank controleren?

Alle tanks zijn uitgerust met een magnetische meter, die zich boven op de bovengrondse tank bevindt, of bij de inspectiekamer in het geval van een ondergrondse gastank. Deze meter geeft het percentage aan van het resterende vloeistofvolume.

Telemetrie

Dit systeem biedt een real time uitlezing van uw tankmeter vanuit de kantoren van iGas. De automatische levering is voorzien en vermijdt elk risico dat het gas opraakt. U kunt de meting van uw ondergrondse of bovengrondse gastank ook raadplegen via onze smartphone-applicatie.

Uw gasbestelling

Vul het onderstaande formulier in om uw gasbestelling te activeren. Wij antwoorden u zo spoedig mogelijk.

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)
in procenten

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Gas bestellen
Vragen? iGas belt u terug

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.