Een open sollicitatie sturen

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent. Wilt u 200% betrokken zijn bij ons team? Stuur ons uw spontane sollicitatie via het onderstaande formulier. Aarzel niet om lid te worden van onze sociale netwerken om op de hoogte te blijven van onze nieuwe banen en nieuwtjes.

Formulier voor het versturen van een spontaan verzoek

In een paar klikken nodigen wij u uit om ons uw spontane sollicitatie te sturen. Als ons bedrijf actief op zoek is, zullen wij contact met u opnemen als uw sollicitatie aan de vereiste vaardigheden voldoet. In het tegenovergestelde geval zal uw spontane sollicitatie in onze wervingsreserve worden opgenomen.

 

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

Uw bekwaamheid en uw vaardigheden

Geef zo ​​nodig de vaardigheden op die u al dan niet heeft.

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Gas bestellen
Vragen? iGas belt u terug

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.