Voor de particulier

iGas, heel gewoon!

Hebt u pas uw nieuwe huis gekocht? Hebt u bouw- of renovatieplannen? Wil u graag van verwarmingssysteem veranderen? In al die gevallen moet u beslissen hoe u wil verwarmen. U kiest voor gas: schone, milieuvriendelijke en performante energie. Propaangas in een tank is een ideaal alternatief als u geen toegang hebt tot aardgas.


Eenvoudig

Zodra uw bouw- of renovatiewerken van start gaan, hoeft u alleen maar onze iGas-adviseur te contacteren voor een bezoek aan de bouwplaats. De onderneming kan u advies geven dat optimaal bij de configuratie van uw toekomstige woning aansluit. iGas biedt technische oplossingen om uw boven- of ondergrondse tank volledig veilig te integreren. In heel België neemt iGas elke fase van uw werkzaamheden voor zijn rekening. Graag meer informatie?
iGas onderneemt alle wettelijke stappen bij uw gemeentebestuur en het erkende organisme. Ondergrondse iGas-tanks worden geïnstalleerd in aanwezigheid van een erkend organisme. Graag meer informatie?


Handig

Zodra de werkzaamheden afgelopen zijn, zorgt iGas voor het onderhoud van uw installatie en laat het het erkende organisme te gepasten tijde de periodieke controle uitvoeren.Graag meer informatie?

Wil u verschillende woningen van gas voorzien met één enkele tank? Dan plaatst iGas individuele tellers en beheert de facturatie met elk van de gebruikers.

Nooit meer hoeven te bellen om de tank te laten vullen? Bij iGas kan dat! Met een telemetriesysteem kan het gasverbruik beheerd worden. iGas volgt in werkelijke tijd het verbruik en het gasniveau. iGas laat de tank automatisch bijvullen. Graag meer informatie?


Meer over propaangas

Propaangas is een veelzijdige, veilige en gebruiksvriendelijke energiebron en dus is het ideaal om te verwarmen en te koken. Dit gas verbrandt schoner en beter dan stookolie en stoot 25% minder CO2 uit dan de andere traditionele energiebronnen.

Propaan is ook koudebestendig: u hoeft niet bang te zijn als het vriest, want het gas is tot temperaturen van -40 °C bruikbaar. Propaan heeft een constant en hoog verbrandingsvermogen, zodat de temperaturen perfect onder controle gehouden kunnen worden. Bovendien is propaan schoon, niet-giftig en niet-corrosief, geeft het geen vervuilende afvalstoffen af en vervuilt het de installatie niet. Verwarmingsketels met propaan hoeven maar om de twee jaar een lichte onderhoudsbeurt te ondergaan.